Ostatnie recenzje


Marta A. (2014-02-11)

Słuch absolutny. Andrzej Szczeklik w rozmowie z Jerzym Illgiem
Dzięki książce "Słuch absolutny" mamy okazję prześledzić(...)


student (2014-02-08)

Laboratorium systemów transportu bliskiego i urządzeń dźwigowych. Część 2. Eksploatacja
polecam


Marcin Mazurek (2014-02-08)

Polish Tracks & Wheels 1. Polish Vickers Part 2
Pozycja obowiązkowa dla modelarzy i pasjonatów historii!
Zasady żywienia. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej  szkole zawodowej
QRCode do książki Zasady żywienia. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej  szkole zawodowej

Zasady żywienia. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej

Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
wydawnictwo: REA
ISBN: 9788371415968
Kod/EAN: 9788371415968
nr. katalogowy: 5657
rok wydania: 2011
oprawa: miękka
format: B5
stron: 168
wysyłka: 24h
kategoria: kulinarne, gastronomia | przedmioty zawodowe

Ocena czytelników:  

37.20 zł
33.48 zł
*cena z VAT

Poinformuj znajomego wyślij wiadomość


Podręcznik jest przeznaczony dla zawodu „kucharz małej gastronomii” w zasadniczej szkole zawodowej. Zawiera podstawowe treści propagujące zdrowy styl życia, ujęte w kilku działach: znaczenie i zakres nauki o żywieniu, składniki odżywcze i ich rola w organizmie człowieka, gospodarka wodna organizmu, normy żywienia i wyżywienia, planowanie wyżywienia, żywienie człowieka chorego, zwyczaje żywieniowe w Polsce i na świecie, najnowsze osiągnięcia w dziedzinie żywności i żywienia. Treści obejmują zagadnienia zawarte w podstawie programowej dla tego zawodu. 

Zasady żywienia. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej
Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek

Średnia ocena czytelników(0):  0
Tutaj możesz dodać własną


baner Top Model
Baner TissoToys   Baner Siku