Ostatnie recenzje


Wiesław Grobelny (2014-10-31)

Vademecum osoby dozoru ruchu podziemnych zakładów górniczych
Uważam że jest to Bardzo Dobry Podręcznik każda osoba dozoru(...)


Mirosław Keszelm (2014-10-24)

Zbiór zadań z podstaw napędu elektrycznego z rozwiązaniami
Książka bardzo przydatna, dużo zadań rozwiązanych w sposób(...)


kasia (2014-09-08)

Zdrowy dom
rewelacyjna pozycja
Zasady żywienia. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej  szkole zawodowej

Zasady żywienia. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej

Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
wydawnictwo: REA
ISBN: 9788371415968
Kod/EAN: 9788371415968
nr. katalogowy: 5657
rok wydania: 2011
oprawa: miękka
format: B5
stron: 168
wysyłka: Brak na stanie
kategoria: kulinarne, gastronomia | przedmioty zawodowe

Ocena czytelników:  

37.20 zł
33.48 zł
*cena z VAT

Poinformuj znajomego wyślij wiadomość


Podręcznik jest przeznaczony dla zawodu „kucharz małej gastronomii” w zasadniczej szkole zawodowej. Zawiera podstawowe treści propagujące zdrowy styl życia, ujęte w kilku działach: znaczenie i zakres nauki o żywieniu, składniki odżywcze i ich rola w organizmie człowieka, gospodarka wodna organizmu, normy żywienia i wyżywienia, planowanie wyżywienia, żywienie człowieka chorego, zwyczaje żywieniowe w Polsce i na świecie, najnowsze osiągnięcia w dziedzinie żywności i żywienia. Treści obejmują zagadnienia zawarte w podstawie programowej dla tego zawodu. 

Zasady żywienia. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej
Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek

Średnia ocena czytelników(0):  0
Tutaj możesz dodać własną


baner Top Model
Baner TissoToys   Baner Siku